Nyíregyháza hírek

Örökösföld a beváltatlan ígéretek földje a Fidesz szerint

Örökösföld a beváltatlan ígéretek földje a Fidesz szerint
Magera Tibor (Fidesz-KDNP) Örökösföld 10-es övk.önkormányzati képviselőjelöltje szerdán délelőtt az egyik örökösföldi parkolóba invitálta a sajtó képviselőit, hogy feltárja a városrész legégetőbb problémáit.
"Kettős furcsa kép alakult ki mára az egykoron a város legfiatalabb városrészeként emlegetett lakótelepen, hiszen egyszerre van jelen a lepusztulás és a betonba öntött koncepciótlanság."- véli a képviselőjelölt.

Magera

Örökösföld a beváltatlan ígéretek földje-véli a Fidesz

A panelprogramba például azért nem fértek be az örökösföldi tömbök, mert állítólag jobb a szigetelésük, mivel később épültek mint a többi panelház a városban. Ezt azoban az itt lakók ezt még nem észleleték a számláikban, ezért Magera Tibor szerint mindenképpen el kellene indítani itt is a programot.

Magera Tibor

Magera Tibor jól ismeri az Örökösföld problémáit, és javítani szeretne a helyzeten

Bár sokan mondják, hogy Örökösföldön több zöldövezet van, ez igaz is, de nem szép állapotban vannak, ezeket rendbe kellene tenni. A közbiztonság sem a legmegfelelőbb ezen a városrészen, ezen mindenképpen szeretne javítani a képviselőjelölt, ha bizalmat szavaznak neki az önkormányzati választásokon.

Magera

A parkolófestés jó példa rá, hogy odafigyeléssel sok problémát meg lehet oldani

"Ezért döntöttünk úgy, hogy ma idejövünk és megoldunk egy problémát, ami évek óta zavarja az itt lakókat. A parkolófestés jó példa rá, hogy odafigyeléssel, összefogással, sok városi mértékben kicsinek mondható, ám az ott lakó emberek számára mégis jelentős problémát meg lehet oldani." - zárta Magera Tibor, majd ecsetet ragadott és fiatalok segítségével megcsinálta több parkoló festését is, jelezve, hogy lakossági összefogással kis befektetéssel is el lehet érni, amit szeretnénk.

MCOnet-Kovács Tünde


További hírek:

 

Nyíregyháza Online

Szólj hozzá a fórumon!


Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online