Nyíregyháza hírek

Országos jótékonysági kampány a Vidor Fesztiválon

Országos jótékonysági kampány a Vidor Fesztiválon

A Szemem Fénye Alapítvány országos kampányt indított a gyermekhospice ügyének támogatásáért.  Augusztus 30-31-én találkozhattak a VIDOR Fesztivál keretében Nyíregyházára érkező, adománygyűjtő körúton lévő Pillangó Járattal.


A Szemem Fénye Alapítvány idén elkezdi hazánk harmadik gyermekhospice házának megépítését Romonyán. A projekt megvalósulását egy országos roadshow-val támogatják.Az alapítvány munkatársai egyéves adománygyűjtő körútra indulnak, ahol negyedéves turnusokban mindig 4-5 megyét jár végig autójuk, a Pillangó Járat. A falu- és városnapokhoz, valamint neves rendezvényekhez igazított állomásokon a forrásgyűjtésre és a tájékoztatásra fókuszálnak, hiszen egy olyan cél, egy olyan téma áll az ügy középpontjában, amely még mindig tabunak számít hazánkban.

 

Vidor Fesztivál, Nyíregyháza, jótékonyság

 

Országos jótékonysági kampány a Vidor Fesztiválon

 
A helyiek augusztus 30-31-én találkozhattak a VIDOR Fesztivál keretében Nyíregyházára érkező Pillangó Járattal. "sok érdeklődővel beszélgettünk és az itt töltött két nap alatt 28.640 forintot sikerült összegyűjtenünk" - írja a szervezet hnlapján. Az egészen 2016 nyaráig tartó, nagyszabású országjáró roadshow-jukon közvetlen támogatásra nyílik lehetősége bárkinek. Adományperselyeket helyeznek ki, amelyeknél tetszés szerinti összeggel járulhatnak hozzá az emberek az új gyermekhospice ház tervének és későbbi fenntartásának megvalósításához.

 

-csa-

 

kép:newhospice.hu

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online