Nyíregyháza hírek

Összefogtak Nyíregyháza turizmusáért

Összefogtak Nyíregyháza turizmusáért
Együttműködési megállapodást írtak alá a Városházán január 22-én Nyíregyháza turizmusának fejlesztése érdekében. A szerződést többek között a Nyíregyházi Állatpark és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. is aláírta.
A sajtó megjelent képviselőit Csabai Lászlóné, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte, aki bevallotta, nem tőle jött ennek az együttműködésnek az ötlete, hanem őt keresték meg az ötlettel. Máté Endre, a Nyíregyházi Főiskola Stratégiai és Tudományos Kutatási rektorhelyettese szerint a Tuzson János Botanikus kert kiváló turisztikai attrakcióvá válhat a városban.

Az érdeklődőket  Csabai Lászlóné, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte

Az érdeklődőket  Csabai Lászlóné, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte


Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpart igazgatója elmondta, konkrét dologban is testet ölt az együttműködésük. Nyáron elindítják a "Hét 5 csodája" elnevezésű hetet, amikor minden napra kedvezményes programokat ajánlanak a hosszú távra idelátogató turistáknak, csoportoknak.
Dr. Páll István, Múzeumfalu első embere szerint ez a kezdeményezés arra szolgál, hogy megmutassuk a közösség tagjainak a megye és a város értékeit.

Gyöngyösi Szabolcs, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója is üdvözölte a kezdeményezést

Gyöngyösi Szabolcs, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója is üdvözölte a kezdeményezést


Ráadásul nem kevés "reklámhozadéka" is van, hiszen egymást ajánlják majd a tagok. A Harangodi  Erdei iskola és a Napkori Erdőgazdász Zrt.is csatlakozott az együttműködéshez, akik arra számítanak, hogy még több gyerek és felnőtt eljusson intézményeikbe, hiszen az országnak egészséges, okos polgárokra van szükség.

z együttműködő felek aláírták a szeződést,mellyel elkötelezték magukat Nyíregyháza turizmusának fellendítésére

Az együttműködő felek aláírták a szerződést,mellyel elkötelezték magukat Nyíregyháza turizmusának fellendítésére


Végül Gyöngyösi Szabolcs, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója üdvözölte a kezdeményezést, de fontosnak tartja, hogy ne csak üres ígéret legyen, hanem tartsák életben az együttműködést, mert akármi is lehet belőle! A sajtótájékoztató végén az együttműködő felek aláírták a szerződést,mellyel elkötelezték magukat Nyíregyháza turizmusának fellendítésére.


MCOnet-Kovács Tünde

További hírek:

Nyíregyháza Online

Szólj hozzá a fórumon!

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online