Nyíregyháza hírek

Otthon kapott ki a Szpari

Otthon kapott ki a Szpari

Noha a szezont egy hazai győzelem és idegenben szerzett döntetlen játszma indította, a Budaörs azonban most kifogott a Nyíregyháza Spartacuson.

Már a szezon jól indult, kemény ellenfelet kapott a budaörsiek személyében a Szpari. A Nyíregyháza Spartacus hazai győzelemmel, valamint egy, idegenben szerzett döntetlen meccsel indított, az NB II. harmadik fordulójában eddig 4 pontot tudhatott a magáénak.

Legutóbb azonban a Budaörsöt fogadta a csapat. A jó erőkkel rendelkező ellenféllel szemben kevésbé sikerült a játékuk – bár az első negyed órában mindkét részről akadtak jó lehetőségek, a kapusok nem engedtek be labdát – írta meg a szon.hu.


Hazai pályán kapott ki ezúttal a Szpari

Hazai pályán kapott ki ezúttal a Szpari

Jova Levente a 26. percben meglehetősen kiszolgáltatott helyzetbe került, s a Budaörs egy tizenegyessel átvette a vezetést.

A második félidőben a vendégcsapat hamar lerendezte a meccset, 5 perc alatt háromra növelték az előnyt.

A Szpari az utolsó negyedórában több helyzetet is teremtett magának, de Demjén Patrik kapus hárította a gól-próbálkozásokat.

A Nyíregyháza Spartacus így ezúttal hazai pályán szerzett 0-3-as vereséget - tudatta a szon.hu.

Nyíregyháza Spartacus-Budaörs 0-3 (0-1)

Nyíregyháza Városi Stadion, 1352 néző, v.: Pillók (Medovarszki, Pápai)

Nyíregyháza Spartacus: Jova – Nagy J., Fodor F., Pejovic, Forró – Ötvös (Starosta, 75.), Kártik, Gulyás (Farkas, 84.) – Gyurján (Daru 59.), Rezes, Pekár. Vezetőedző: Bozsik Jószef.

Budaörs: Demjén – Menyhárt, Ódé, Kékesi, Tányéros, Fényes, Sajbán Máté, Kesztyűs, Fodor D.(Végh 63.), Lengyel, Medgyes (Sajbán Miklós, 78.). Vezetőedző: Bognár György.

Gól: Lengyel (26. – tizenegyesből, 59.), Medgyes (54.)

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online