Nyíregyháza hírek

Szabolcsi ízek, pálinkák a Sóstógyógyfürdői sétányon

Szabolcsi ízek, pálinkák a Sóstógyógyfürdői sétányon
A "CÉHEK, MEGYÉK, EMBEREK "fesztivál immáron második alkalommal, a tavalyi évben megrendezett Ízek, Megyék, Emberek  című fesztivál folytatásaként kerül megrendezésre Nyíregyháza  Sóstógyógyfürdőn, a Blaha Lujza sétányon. A fesztivál Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kiemelkedő értékeit vonultatja fel, amelyek büszkeségünk forrásává váltak.


A rendezvényen részt vesz Seszták Oszkár a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke is.

„RÉGIÓMARKETING” címmel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft valamint a Szatmár Megyei Tanács együttműködésében, a Magyar- Román Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 támogatásával és az Európai Unió társfinanszírozásában, egy nagyszabású és országos szinten egyedülálló, kísérleti fejlesztési program vette kezdetét 2012. márciusában.

CÉHEK, MEGYÉK, EMBEREK

Szabolcsi ízek, pálinkák a Sóstógyógyfürdői sétányonA megnyíló Pálinkasziget jelképezi a megyei pálinkamanufaktúrák egységét, a teljes kínálatot, amelyre az itt élő emberek büszkék lehetnek. A helyi céhek és vállalatok „made in” megyei termékekkel mutatkoznak be. Régi mesterségeket elevenítünk fel, ami az itt élő emberek identitását erősítik. A fesztiválon, az Ízek Sétányán, a látogatók végig kóstolhatják Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét, amely méltán híres és sokszínű gasztronómiai kultúrájáról.


-kt-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online