Nyíregyháza hírek

Szociális tűzifaprogram megyénkben is

Szociális tűzifaprogram megyénkben is

Észak-kelet-Magyarországon, így Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Nyíregyházán is folytatódott a szociális tűzifaprogram a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt.-nél.

NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Nyíregyházán is folytatódott a szociális tűzifaprogram a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt.-nél

 


A NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zártkörűen Működő Részvénytársaságot az alapító ÁPV Rt. 1994. szeptember 30-án a Felsőtiszai Erdő és Fafeldolgozó Gazdaság (FEFAG) átalakításával, annak jogutódjaként hozta létre. Székhelye Nyíregyházán, a Kótaji út 29. sz. alatt található. Szalacsi Árpád elmondta:  180 település jelezte, hogy társaságunktól vásárol tűzifát a Belügyminisztérium által meghirdetett programban.  nyertes településeknek 2017. február 15-éig kell megkapniuk a tüzelőanyagot.  

 

tűzifaprogram, Nyírerdő Zrt

Szociális tűzifaprogram megyénkben is

 
A velük szerződő települések döntő többsége Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyéből kerül ki. A tüzelő kétharmada a szabolcsi-, egyharmada pedig hajdú-bihari erdészeteinken keresztül jut el a településekhez. Előreláthatóan csaknem 25.800 köbméter tűzifát értékesít a Nyírerdő, több mint 477 millió forint értékben.A kormány hárommilliárd forintot fordít a szociális tüzelőanyag támogatásra ezen a télen, így az észak-keleti  meghaladja az országos keret egyhatodát. 

 

-tk-

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online