Nyíregyháza hírek

Szpari: az első bajnokságbeli gól is meglett

Szpari: az első bajnokságbeli gól is meglett

Végre megérkezett a Nyíregyháza Spartacus új bajnokságbeli első gólja.  A békéscsabai csapat ellen még két gólt sikerült szereznie a Szparinak.

Sikeres meccset játszott augusztus 18-án a Nyíregyháza Spartacus. A békéscsabaiak ellen előbb az első, majd két másik gól is célba talált, így s Szpari három pontot tartott meg otthon. Zoran Szpisljak vezetőedző elmondta, hogy elégedett volt a játékkal, a csapat csupán egy negyed órára „engedte ki kezéből” a játékot, majd visszaszerezte dominanciáját. 

Kemény és sikeres meccset játszott a Szpari a Békéscsaba ellen

Kemény és sikeres meccset játszott a Szpari a Békéscsaba ellen

Az első félidőben megszerezték a vezetést, ami lökést adott a labdarúgóknak – írta meg a szon.hu. Zoran Szpisljak vezetőedző elmondta, hogy elégedett volt a játékkal, a csapat csupán egy negyed órára „engedte ki kezéből” a játékot, majd visszaszerezte dominanciáját. Az első félidőben megszerezték a vezetést, ami lökést adott a labdarúgóknak – írta meg a szon.hu.

Az öltözőben megbeszélt stratégia működött, több helyzetet is ki tudtak alakítani. A Szpari második gólját követően a Békéscsaba kissé megtorpant, onnantól könnyebb dolguk volt a nyíregyháziaknak - tudatta a szon.hu.

Fotó: szon.hu

B.A.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online