Nyíregyháza hírek

Szpari: készültek a helyzetre, mégis a vesztüket okozta

Szpari: készültek a helyzetre, mégis a vesztüket okozta

Kevés idő adatott meg a Nyíregyháza Spartacusnak arra, hogy jó helyzetbe hozza magát: a szeptember 26-i bajnoki mérkőzésen olyan szituációba buktak bele, amire még készültek is.

Bajnoki mérkőzést játszott a Szpari szeptember 26-án este – az eredmény azonban már-már nem számít újdonságnak – írta meg a szon.hu.

Bozsik József, a Nyíregyháza Spartacus vezető edzője elmondta: ahhoz képest, hogy csapatuk kezdte a játékot, a Csákvár a 19. másodpercben átvette a vezetést. Mindez ráadásul olyan szituációból indult, amelyre a Szpari készült is – tisztában voltak azzal, mi a Csákvár játékában a legveszélyesebb. A labdába nem szabad belefutni, hátrálni kell – hangsúlyozta az edző, aki meghökkenve látta,hogy a csapat ennek ellenére előrefutott, míg a csákváriak mögéjük kerültek és berúgták az első gólt.

A Szpari megint kikapott - ezúttal a Csákvártól

A Nyíregyháza Spartacus játékosai később összekapták magukat, de a játék ezután sem lett olyan, amilyet vártak. A második félidő közepén mind a három cserelehetőséggel élt a Szpari – adta hírül a szon.hu.

Sajnos a kezdeti kudarc rányomta a bélyegét az első féliődre. A cserék után a játék fellendült. Úgy érezték, a meccs az utolsó 10-15 percben fog eldőlni – mondta el Bozsik József. Volt esély megfordítani az eredményt, de a Szpari veszített.

A 0-1-es vereség után szeptember 30-án a 12. helyen álló Győr otthonában rúgnak ismét labdába – tudatta a szon.hu.

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online