Nyíregyháza hírek

Szpari-Loki: Egyik sem tudott felülkerekedni a másikon

Szpari-Loki: Egyik sem tudott felülkerekedni a másikon
Alig mutatta be új játékosait a szezonnyitó szurkolói ankéton a Nyíregyháza Spartacus Football Club, már le is játszotta első  OTP Bank Liga, fordulóját, méghozzá az örök riválissal, a Lokival.
Keleti-rangadóval kezdődött az NB-I-es szezon. A Nyíregyháza Spartacus vendége a bajnok DVSC-TEVA volt. A Szpari kezdőcsapatában több egykori Loki-játékost találhattunk, hiszen korábban Balogh János, Bajzát Péter, Huszák Tamás és a nyáron Debrecenből Nyíregyházára igazolt Rezes László és Spitzmüller István is a DVSC alkalmazásában állt.
Nyíregyháza Spartacus - DVSC-TEVA mérkőzés utáni sajtótájékoztató, 2014.07.25.


Nyíregyháza Spartacus - DVSC-TEVA  1-1 (0-1)

4828 néző

Jv: Kassai Viktor ( Lémon, Király)

Nyíregyháza: Balogh - Szokol, Rubus, Póti, Jánvári - Spitzmüller, Koller(Pákolicz 59.), Pekár, Rezes(Sándor 76.), Huszák(Abdouraman a szünetben) - Bajzát

vezetőedző: Csábi József

DVSC-TEVA : Poleksic -  Lázár, Vadnai, , Morozov, Brkovic, Ludánszki(Damahou 66.), Zsidai, Ferenczi, Bódi(Szakály 55.), Tisza(Mihelic 62.), Seydi

vezetőedző: Kondás ElemérA Magyar Labdarúgó Szövetség egyébként már elkészítette a Magyar Kupa időbeosztását. A Szpari augusztus 13-án játszik. A meccset 17.00-tól rendezik Kalocsán. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.


mconet

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online