Nyíregyháza hírek

Tavaszköszöntő Életmód napon rendez Nyíregyházán a Civil Információs Centrum

Tavaszköszöntő Életmód napon rendez Nyíregyházán a Civil Információs Centrum

Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere is részt vesz a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum által is rendezett XII. Tavaszköszöntő Életmód napon, 2015. május 16-án.

A rendezvény védnöke Dr. Adorján Gusztáv főorvos a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója. Helyszíne a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola ebédlője.

A megnyitón  Kocsis Fülöp Görögkatolikus metropolita (érsek) és Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere mond köszöntőt.

 

Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere

 

Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere is részt vesz a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum által is rendezett XII. Tavaszköszöntő Életmód napon

 



A program tavaszköszöntő zenei darabbal kezdődik 10 órakor a Szent Miklós többcélú intézmény, Általános Iskola és Gimnázium énekkarosai előadásában. Ezt követően a nap folyamán előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők a lelki egészségről, a káros szenvedélyekről, és a táplálkozás szerepéről az egészségmegőrzésében.


-csa-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online