Nyíregyháza hírek

TDM szakmai egyeztető fórumot tartottak Nyíregyházán

TDM szakmai egyeztető fórumot tartottak Nyíregyházán
A Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága szakmai egyeztető fórumot szervezett október végén Nyíregyházán a régió újonnan megalakult TDM szervezetei részére.

Kovács Ferenc


A találkozó résztvevőit Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere köszöntötte, ezután Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Debrecen, és Rakamaz TDM szervezetei tájékoztatták egymást a jelenlegi és a jövőbeli tevékenységeinkről, de egyeztették az

Furkóné Szabó Marianna,

együttműködés lehetőségeit is.

A szakmai találkozó a 2011.évi felkészülés jegyében telt, megkezdődtek a jövő évi marketingakciók egyeztetései, kiemelten az egészségturizmusra fókuszálva  – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, TDM projektmenedzser és Katona Ilona marketing igazgató.

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-Alföldi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) kiemelten népszerűsíti a régió főbb fejlesztéseit, beruházásait. Ilyen volt például az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében valósul meg a „Hit és Egészség - Máriapócs és Nyírbátor összefogása a vallási turizmus fejlesztéséért” című, 2,4 milliárd forint uniós támogatású, közel 3,4 milliárd forint összköltségvetésű kiemelt projekt, a nyírbátori Sárkány gyógyfürdő.

Az Észak-alföldi régióról:

Az Észak-alföldi régió ezerszínű arcát mutatja a látogatónak, aki felfedezni indul ezt a tájat. Sok-sok természeti, építészeti, kulturális gyöngyszem, csak erre a vidékre jellemző kincsek: a napégette alföldi pusztaságok, a szépséges erdős, ligetes területek s a titkokat suttogó folyók éppúgy rabul ejtenek, mint az észak-alföldi fürdők felüdülést nyújtó gyógyvize, a régmúltat idéző, meghitt hangulatú szatmár-beregi templomok vagy a büszke alföldi épületek.

Az Észak-alföldi régió ezerszínű arcát mutatja a látogatónak,

Az Észak-alföldi régió ezerszínű arcát mutatja a látogatónak

-kt-


További hírek:

Nyíregyháza Online

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online