Nyíregyháza hírek

Telephelybővítéssel 50 új munkahely Nyíregyházán

Telephelybővítéssel 50 új munkahely Nyíregyházán

A Hübner-H Kft. nyíregyházi, munkahelyteremtéssel kapcsolatos sajtótájékoztatóján részt vett Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere is.

A tájékoztatót Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezetője, Dobi József, a Hübner-H Kft. gazdasági vezetője, valamint Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere tartotta december 14-én, szerdán a Hübner-H Kft. telephelyén, a Tünde utcán. A fő téma a "Beruházás és munkahelyteremtés Nyíregyházán" volt!

dr.Kovács Ferenc

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere is jelen volt a sajtótájékoztatón



Tudni kell, hogy a már több mint 60 éve Németországban alapított Hübner GmbH az egyik legrégebbi tradícióval rendelkező rendszerellátó  cég a technikai ipari termékek területén, különösképpen a buszok és a sínen közlekedő járművek területén.  A ma már több mint 1700 alkalmazottat foglalkoztató világvállalat leányvállalatai megtalálhatóak Brazíliában, az Egyesült Államokban, Ázsiában, Kínában, Oroszországban valamint Európa számos országában is, mint Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban illetve Svédországban. A Hübner-H Gumi- és Műanyagipari Kft. 1997-ben rakta le alapkövét Magyarországon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén.

HÜBNER

A több mint 1700 alkalmazottat foglalkoztató világvállalat leányvállalatai megtalálhatóak Brazíliában, az Egyesült Államokban, Ázsiában, Kínában, Oroszországban valamint Európa számos országában is


A sajtótájékoztatón kiderült: Bővíti az egyik csarnokát és egy újat is épít a Hübner Kft. Nyíregyházán. A telephely kiválasztásakor a már rendelkezésre álló jó  szakembergárda, különös tekintettel a gumimegmunkálás területén és a jó infrastruktúra mérvadó volt. A Hübner céggel együtt működő helyi beszállítók is elősegítik a megye és a vállalat jó kapcsolatának fejlesztését. A mostani beruházással 8000 m2 termelőterület fog létrejönni és több mint kb. 50 munkahely létrehozásával számolnak. Ezen kívűl kibővítik regionális beszállítói körük létszámát is az új technológiák bevezetése révén.  A csarnokok tervezett átadási határideje 2012. június és a cégvezetés a teljes projektet (új technológiák bevezetése) 2014 júniusáig tervezi megvalósítani. 

-kt-

További hírek:

Nyíregyháza Online

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online