Nyíregyháza hírek

Tompaság és lassúság a Szpari-Kaposvár meccsen

Tompaság és lassúság a Szpari-Kaposvár meccsen

A kaposváriaknak nagyon jól ment a játék az utóbbi időben, s ezt a Nyíregyháza-Spartacus csapatával szemben is bizonyították.

Két sikeres meccset követően a Szpari a Kaposvárral szemben is szerette volna megmutatni, hogy folytatni tudja a sikerszériát – csakhogy a kaposvári játékosok szintén jó sorozatot tudhattak maguk mögött, s ezt a Nyíregyháza Spartacus focistáinak nem is sikerült megszakítani – írta meg a szon.hu.

Külön érdekesség, hogy a kaposváriak által 2-1-re megnyert meccsen egykori Szpari-tagok is játszottak a somogyváriak csapatában – Úr László és Andorka Péter. A Kaposvár ezzel 12 fordulón át veretlen maradt.

Lengyel Roland, a Szpari vezetőedzője elmondta: a csapat sajnos nem tudta hozni a korábbi két meccsen elért teljesítményt, tompák és lassúak voltak az első félidőben, majd a szünet után hátrányba is kerültek. A cserék jót tettek a csapatnak,voltak lehetőségek arra, hogy nyerésre álljanak – de nem éltek a helyzetekkel és végül kockáztatással igyekeztek megszerezni egy pontot, de ez sem vezetett eredményre.

A Nyíregyháza Spartacus abban bízik, hogy október utolsó hétvégéjén még javíthat a meccsen – adta hírül a szon.hu.

Fotó: rakoczifc.hu

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online