Nyíregyháza hírek

Továbbra is csend van a Szpari körül...

Továbbra is csend van a Szpari körül...
Egész évadban probléma problémát követett a Nyíregyháza Spartacus Football Club háza táján, ezek az őszi szezon végére sem csillapodtak...

szpari


Ahogy a szon.hu is beszámolt róla nem egyszer, a keretkialakítással is gondok voltak a Szparinál, sok játékos sajnos nem volt az NBII-be való, és ez a meccsek során ki is derült. Az anyago problémák pedig hónapok óta csak húzódnak.

A játékosok sem kapták meg a jussukat, többször nyilatkoztak is, hogy nem tudnak eljutni az edzésekre, nem utolsó sorban pedig albérletgondokkal küzdenek, ami méltatlan egy focicsapathoz, pláne egy ilyen nagy múltú, és nagy rajongótáborral rendelkezőnél. Nem egy játékos távozott is emiatt.

A Nyírsuli bérleti díjat kért az edzésekre és meccsekre, a pénzügyi gondokkal küzködő csapatnak viszont ez nagy nehézséget okozott, többször nem is tudták fizetni a bérleti díjat, és csak dr.Kovács Ferenc polgármesteren múlott, hogy játszanak-e szombaton  hazai meccset a nyíregyházi Városi Stadionban. Reméljük, hogy megoldódnak a gondok Nyíregyháza város futballcsapata körül, és tavasszal már a játékukról kell csak beszélnünk!

-kt-

További hírek:

 

Nyíregyháza Online

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online