Nyíregyháza hírek

Tunika nőies alkatra

Tunika nőies alkatra

A tunika kényelmes és praktikus ruhadarab. Afféle Jolly Joker a telt hölgyek ruhatárában, mivel komfortosan érezhetik benne magukat, szinte bármilyen alkalomra bevetve. (Angol neve a szerzetesek ingét is jelenti, tehát nagymúltú öltözéket tisztelhetünk benne.)

Ez a hosszú felső egyben most nagyon divatos is: az oversize trendje még nem futott le, bár a rajongás iránta a tavalyi szezonhoz képest enyhült.

Átlagos alkatú nők is szívesen felkapják a tunikát

Nem véletlen, hogy ez a modell örök divat. Rengeteg időt spórolunk vele, hiszen egy ruhadarabot felvéve már kész is vagyunk a reggeli öltözködéssel. Fesztelenül tölthetünk benne egy napot az irodában, de egy dekoltáltabb, díszesebb darab kitűnő alkalmi ruha is lehet.

Párosíthatjuk sok mindennel; ehhez érdemes figyelembe venni, hogy egy bő darab elég egy outfithez. Azaz bő szárú nadrággal - netán hosszú szoknyával - ne kísérletezzünk, a ceruza szabású farmer vagy a leggings tökéletes kiegészítő.

 

Igaz, csodásan mutat egy tunika önmagában is, és akinek formás a lába - alma alkatúak előnyben - , annak érdemes így viselnie. Aki alma típusú - azaz derékra kapta fel a kilókat, de a végtagjai izmosak, formásak -, mininek minősülő tunikát is viselhet. Ha viszont a combok kidörzsölődésének veszélye fennállhat, akkor egy cicanadrágot felkaphatunk alá.

 

Játék a színekkel és a kiegészítőkkel

Ha a lábainkat vastagnak tartjuk, akkor világosabb tunikát párosítsunk össze sötét nadrággal vagy harisnyával. Ha felül vagyunk termetesebbek, akkor lehet felül sötét-alul világos a szettünk.

Bármilyen alkattal rendelkezünk, feldobja a külsőnket egy magassarkú, a duci hölgyekkel pedig valósággal csodát tesz. A tunika nyugodtan viselhető tűsarkúval, talán csak a legrövidebb változatokkal nem mutat jól. A magas sarok a plus size nők legjobb barátja: optikailag nyújt, sikkes és nőies összbenyomást teremt.

A 42-es, 44-es méreten túliak alapdarabja sikeresen párosítható sportcipővel vagy balettcipővel is, alkalomtól függően.

 

Arra érdemes odafigyelni, hogy a tunika inkább legyen egyszínű. Remekül mutatnak és nőiessé teszik a megjelenést a most divatos pasztell, púderes színek.

Óvakodjunk a barnától - ha egy ennyire hangsúlyos, nagy felületű ruhadarabról van szó - bármennyire szeretnénk sötét árnyalatba burkolózni, ez az egyik legkevésbé nőies szín.

Az erőteljes mintájú felsőrészek nem szerencsések, mivel optikailag nagyítanak. A nem egyenes aljú, hanem például két oldalt lelógó szélű, vagy átlósan elvágott aljú hosszú felsők inkább összezavarják a megjelenésünk harmóniáját, mintsem feldobnák.

 

A rövid tunika szűk, térdig érő szoknyával is nagyon ajánlott. Így egy kicsit elegánsabb outfitet nyerünk. Egy magassarkúval a topon leszünk benne!

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online