Nyíregyháza hírek

Turizmus nappal nyílt meg a TDM iroda Nyíregyházán

Turizmus nappal nyílt meg a TDM iroda Nyíregyházán
Nagyszabású  Turizmus Nappal ünnepelte új irodájának megnyitását a TDM Iroda Nyíregyházán. Sétálhattunk a Varázsúton, kóstolhattunk lapcsánkát vagy felfedező túrára indulhattunk a CSI-HU-HU kisvonattal.
A várva várt új TDM IRODA június 9-én nyílt a Kossuth tér 1. szám alatt, a  Nagypostával szemben. Az iroda előtt egésznapos program várta az ide látogatókat. A Varázsúton bemutatkoztak a turisztikai szolgáltatók is, mint például a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt., a Nyíregyházi Állatpark, Máriapócs, vagy éppen a Zsindelyes Pálinkafőzde.

Nyírségi Turistavarázs

Nagyszabású  Turizmus Nappal ünnepelte új irodájának megnyitását a TDM Iroda Nyíregyházán


11 órakor nyitották meg a Varázsutat, amelynek során minden kitelepülővel megismerkedhetett a kilátogató és Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere, dr.Kovács Ferenc is. A "felfedező úton" többek között elkísérte Kósa Tímea alpolgármester és Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott is.

Dr. Vinnai Győző

Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott is részt vett a Turizmus Napon


Ez után került sor a TDM iroda hivatalos megnyitójára. Először Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere mondott köszöntőt, majd Dr. Hanusz Árpád, a Nyírség Turizmusáért Egyesület elnöke lépett a mikrofon elé.

TDM

11 órakor nyitották meg a Varázsutat, amelynek során minden kitelepülővel megismerkedhetett a kedves kilátogató


Őt Katona Ilona , a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság igazgatója követte, végül Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, TDM menedzser is megtartotta megnyitó beszédét.

Nyári zápor kíséretében vágta át a nemzetiszín szalagot Dr. Kovács Ferenc polgármester és Dr. Hanusz Árpád, a Nyírség Turizmusáért Egyesület elnöke

Nyári zápor kíséretében vágta át a nemzetiszín szalagot Dr. Kovács Ferenc polgármester és Dr. Hanusz Árpád, a Nyírség Turizmusáért Egyesület elnöke


Vagyishogy csak megtartotta volna, ha nem szakad le az égi áldás, hála a szeszélyes időjárásnak. Így már nyári zápor kíséretében vágta át a nemzetiszín szalagot Dr. Kovács Ferenc polgármester és Dr. Hanusz Árpád, a Nyírség Turizmusáért Egyesület elnöke, hivatalosan is átadva a turisták számára az új információs pontot.

TDM iroda

A várva várt új TDM IRODA június 9-én nyílt a Kossuth tér 1. szám alatt, a  Nagypostával szemben


Csütörtökön 12:30-tól és16:30-tól rendhagyó városnéző sétára is indulhattak a vállalkozó kedvűek. Délután 16.00-tól pedig félóránként indult városnéző felfedező túrára a CSI-HU-HU kisvonat!  A gyerekeket különleges programokkal várta a Kis Vakond Tanodája, volt grafikai foglalkozás, linómetszés, versíró mesterkurzus, és táblajáték is.

A Kisvakond

A Kisvakond tanodával is megismerkedhettek a jelen lévők, akik programokat is szerveztek a kicsiknek


A Városháza Krúdy termében 13.00-kor kezdődő Turisztikai fórumon szerették volna felhívni a lakosság figyelmét a turizmus hasznosságára és fontosságára. Turisztikai termékekről, csodacsomagokról, egészségügyi szolgáltatások bővítéséről, a turizmus jelentőségéről tartott előadást Katona Ilona, Dr. Podlovics Roland, Mogyorós Judit, és Pinczés Tibor.MCOnet-Kovács Tünde


További hírek:

Nyíregyháza Online

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online