Nyíregyháza hírek

Újabb útberuházás fejeződött be Nyíregyházán

Újabb útberuházás fejeződött be Nyíregyházán

A NYÍRVV Nonprofit Kft. elkészítette az útalapot a korábbi földúton a Mérő-Majoranna utcában, amely az egyik legfontosabb összekötő út Nagyszálláson, most pedig leaszfaltozták azt 837 méter hosszan.

NYÍRVV Nonprofit Kft. ,  beruházás, Nyíregyháza2015 novemberében Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere, Bajnay Kornél önkormányzati képviselő és Bocskai Péter, a NYÍRVV Nonprofit Kft. ügyvezetője ünnepélyesen felavatták és jelképesen átadták a nagyszállásiaknak a Mérő és Majoranna utcák újonnan épített szakaszait. Ezeknek a burkolása bruttó 34,9 millió forintból, önkormányzati forrásból valósult meg - hangzott el.


Dr. Kovács Ferenc kiemelte: idén összességében önkormányzati forrásból bruttó 754 millió Ft-ból újulnak meg út-, és járdaszakaszok Nyíregyházán. Ebből az útépítési munkálatokra bruttó 546,6 millió forintot fordítottak. 2015-ben 19 utcában épített utat, vagy cserélte a meglévő aszfaltszőnyeget a NYÍRVV Nonprofit Kft. A helyreállítások összesen 7,2 km hosszú útszakaszt érintenek és az Univerzum Üzletház mögött található 1395 m2-es parkolót.  15 útszakaszon, 4473 méteren már befejeződött az útépítés-útfelújítás Nyíregyházán.Jelenleg öt szakaszon még folynak a munkálatok (Bogyó - 575 m, Kincs – 1480 m, Salamonbokori u.- 520 m, Tulipán u.- 198 m, Szállási u.- 104 m).

 

-kt-

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online