Nyíregyháza hírek

Ünnepi megemlékezések Nyíregyházán és a megyében október 23-án

Ünnepi megemlékezések Nyíregyházán és a megyében október 23-án

Nyíregyháza MJV Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc 59. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezés-sorozatának részeként, a város oktatási intézményeinek közreműködésével 2015. október 22-én (csütörtökön) nyolc helyszínen lesz koszorúzási ünnepség.

Nyíregyháza, október 23, ünnep

 

Nyíregyházán 2015. október 22-én nyolc helyszínen lesz koszorúzási ünnepség

 


Az önkormányzati ünnepi megemlékezésre október 23-án (pénteken) 10 órakor kerül sor. A Zöld Irodaház (Hősök tere 9.) előtti terület október 22-én 19 órától előreláthatóan október 23-án 14 óráig az ünnepi megemlékezések kapcsán a forgalom elől el lesz zárva. Az érintettek szíves megértését és türelmét kérjük! A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Vállalat tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Gondnoksági nyitva tartása a következőképpen alakul:
október 23. péntek                  zárva,
október 24. szombat              7:30-16:00
október 25. vasárnap             7:30-16:00

 

 

Nyíregyháza, október 23, ünnep

Az önkormányzati ünnepi megemlékezésre október 23-án (pénteken) 10 órakor kerül sor Nyíregyházán

 
Október 23-án Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében természetesen több helyen is rendeznek megemlékezéseket. 10 órakor kezdődik a Központi ünnepi megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére a Királytelek Vigadóban, Nyírteleken. A Nyírfa Nyugdíjas Egyesület, Pécsi József emlékbizottság és a Nyírteleki Népfőiskola koszorúzással egybekötött megemlékezése a nyírteleki Tokaji úti temetőben, a Pécsi József emléktáblánál lesz 14 órakor. 17 órakor lesz az Ünnepi megemlékezés a művelődési ház nagytermében, majd koszorúzás és gyertyagyújtás a Béka téri emlékműnél Nyírbogáton.

 

-kt-

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online