Nyíregyháza hírek

Vezetett a Szpari, de végül nyert a Győr

Vezetett a Szpari, de végül nyert a Győr

Esőben tervezte a visszavágót a Nyíregyháza Spartacus a Rába-partiaknak, de ez nem sikerült a legjobban – pedig kezdetben vezettek.

Felemás érzéssel távozhatnak Győrből a Szpari játékosai – pár nappal korábban, a sényői kupameccsen hidegben játszottak, a Rába-parton azonban már eső fogadta őket.

Ilyen körülmények között igyekezett visszavágni a házigazdáknak a bajnokság során kapott vereségért a Spartacus. A csapat egy nappal korábban elutazott Győrbe, s az első fél órában úgy is tűnt, hogy a visszavágó sikeres lehet – írta meg a szon.hu.

Vezetett a Szpari, de nyert a Győr

Vezetett a Szpari, de nyert a Győr

A félidőben Kártik Bálint szögelt utáni fejese meghozta az előnyt a nyíregyháziak számára, ám sajnos a hajrá kezdetén a győriek egyenlítettek.

Még egy félidő várt a játékosokra, de az első tíz percben senki sem lőtt gólt. Utána azonban a győri játékosok megszerezték az előnyt, egy rossz bedobást követően vezetett akciót zártak góllal – tudatta a szon.hu.

A Szparinak volt is lehetősége egyenlíteni, de nem jött össze a dolog – részben kimaradt lehetőségek miatt. A ráadásban Jova Levente előre sietett egy szögelténél, ám ekkor a győriek a megszerzett labdával kontráztak, amely 30 méterről a kapuba szállt – adta hírül a szon.hu.

B.A.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online