Nyíregyháza vezető hírek

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium konferenciája Nyíregyházán

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium konferenciája Nyíregyházán
A múlt év végén az országgyűlés elfogadta az új civil törvényt. Ezzel egy új korszak  kezdődött el. Új szerkezeti átalakulás, strukturális  rendszer, egyszerűsített eljárások és még igen sok  változás várható. Az új törvényről  a legmagasabb szintű ismertetés lesz Nyíregyházán, amit Dr. Latorcai Csaba Helyettes Államtitkár fog tartani.

Dr.Vinnai Győző


A Közigazgatási És Igazságügyi Minisztérium Egyházi, Nemzetigési és Civil kapcsolatokért felelős Államtitkársága a Civil Egyeztető Fórum Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Egyesületével, valamint az Integráciü a Minőségi Fejlesztésért Alapítvánnyal, és a Keresztény Értelmiségiek Szövetségével közösen  rendezi meg „ÚJ IRÁNYOK A CIVILEK ÉLETÉBEN” című konferenciát Nyíregyházán 2012. január 18-án.

dr.Latorcai Csaba


A helyszín a Szent Atanáz Görög Katolikus Hittudományi Főiskola lesz. A rendezvény fővédnöke Dr.Vinnai Győző Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormánymegbízott, aki köszöntőbeszédet, valamint Seszták Oszkár Szabolcs-Szatmár-Bereg megye elnök, aki záróbeszédet fog mondani.


A konferencián többek között beszédet mond dr.Latorcai Csaba, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium – Egyházi, Nemzetiségi és Civil Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának helyettes Államtitkára, valamint Ékes Ilona parlamenti képviselő, az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának tagja.


-kt-


További hírek:

Nyíregyháza Online

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online