Nyíregyháza vezető hírek

A munkahelyteremtő és munkahelymegőrző pályázatokról tájékozódtak a vállalkozók Nyíregyházán

A munkahelyteremtő és munkahelymegőrző  pályázatokról tájékozódtak a vállalkozók Nyíregyházán
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye vállalkozóit hívták meg arra a fórumra, amit Nyíregyházán a Megyeháza Bessenyei Dísztermében tartottak 2012. február 16-án.

Szabolcs megyében kulcskérdés a foglalkoztatás! A fórum célja az információszolgáltatás a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának munkahelyteremtő pályázatairól - ismertette a rendezvény előtti tájékoztatón dr. Vinnai Győző kormánymegbízott. A cél: a szabolcs megyei munkavállalók se járjanak rosszabbul!

vinnai győző

Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója, Dr. Rezsőfi István

A munkahelyteremtő és munkahelymegőrző  pályázatok részleteiről, a munkabérek nettó értékének megőrzéséhez szükséges munkabéremeléssel kapcsolatos intézkedésekről, a 2012. évi foglalkoztatás bővítő támogatásról, a Start bónusz kártyáról esett szó ezen a munkáltatói fórumon.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója, Dr. Rezsőfi István megerősítette, holgy ha egy cég az alkalmazottai kétharmadánál nem hajtja végre a bérkompenzációt, akkor kizárásra kerül a pályázati rendszerből és a közbeszerzésből is. Aki viszont megteszi ezt, több támogatásban is részesülhet.

Munkaügyi Központ

A fórum célja az információszolgáltatás a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának munkahelyteremtő pályázatairólAz is elhangzott, hogy Szabolcs megye hagyományosan jó pályázó, a tavalyi évben is sok pályázatot adtak be. Újdonság az a képzési rendszer, amibe a munkaügyi központ 1 hónapon belül kb. 1000 főt kíván bevonni. A megyében több mint 40 féle képzésben lehet majd részt venni, amelyeknek elvégzése után akár munkába is állhatnak a résztvevők.

KT


További hírek:

 

Nyíregyháza Online

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online