Nyíregyháza vezető hírek

A Nyíregyházi Állatpark az Év turisztikai attrakciója

A Nyíregyházi Állatpark az Év turisztikai attrakciója

Rangos díjat kapott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei állatpark. A nyíregyháziak most méltán lehetnek büszkék rá, hiszen az Év turisztikai attrakciójává választották városuk állatkertjét.

Az Év Szállása díjakat csaknem 850 ezer utazó véleménye alapján adták át 2017-ben, s az elismerésekből a Nyíregyházi Állatpark is részesült.

A szallas.hu szállásfoglalási portál immár ötödik alkalommal hirdetett versenyt, melyben az utazók választhatják ki a legjobb hazai helyeket. Idén 161 490 szavazat, illetve 679 700 vendégértékelés alapján született eredmény – írta meg a szon.hu.

Díjat kapott - nagyon népszerű a Nyíregyházi Állatpark

Díjat kapott - nagyon népszerű a Nyíregyházi Állatpark

2017-ben a szavazatok közel felét a Nyíregyházi Állatpark kapta, mint az Év turisztikai attrakciója. Az indoklás kiemeli az állat különlegességeket, valamint azt, hogy 30 hektáron több mint 500 faj él, s több mint 5 ezer egyed. Megtalálható az állatparkban a fehér tigris, a jegesmedve és az afrikai elefánt is.

A nyíregyháziak büszkesége 16 jeles turisztikai attrakció közül lett az első. A közönségdíj pedig reprezentatív, ezért mindig jó átvenni egy ilyen elismerést – mondta Gajdos László, az állatpark igazgatója.

2018-ban egyébként hópárduckifutóval és látogatócentrummal is bővül a Nyíregyházi Állatpark kínálata – adta hírül a szon.hu.

B.A.

Jogpontok

Ász hírek

Dubai Hír

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online