Nyíregyháza vezető hírek

A nyíregyházi és a Szabolcs megyei képviselőtestület is összeült

A nyíregyházi és a Szabolcs megyei képviselőtestület is összeült
Dr. Kovács Ferenc polgármester Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését 2012. február 23-ára hívta össze a Városháza Krúdy Termébe.

közgyűlés


A képviselők összesen 24 napirendi pontot tárgyaltak, többek között a fejlesztésekről, a költségvetés kiigazításáról és a helyi személyszállítás helyzetének rendezéséről.Kiderült, hogy egyelőre rendezett a Móricz Zsigmond színház anyagi helyzete, az ott dolgozók megkapták a bérüket és a közel 100 milliós beszállítói tartozás kétharmadát is sikerült kifizetni.

A közgyűlés számos fejlesztési beruházás támogatásáról is döntött. Ebben utak, kerékpárutak fejlesztése mellett szerepel az Agóra program és az összevont Nyíregyházi, Kölcsey televízió fejlesztési terve is. A közgyűlésen szó esett az évek óta húzódó szennyvízberuházásról is: a  napokban sikerült a 4 részből álló fejlesztésből két részre szerződést kötni és úgy néz ki heteken belül a másik két rész kivitelezőjével is megállapodás köthetnek.  

Seszták Oszkár megyeelnök szintén 2012. február 23-ára hívta össze a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlést, a Megyeháza Bessenyei Nagytermébe, ahol kiderült: alig 300 millió forintból gazdálkodhat 2012-ben a Megyei Közgyűlés.


További hírek:

 

Nyíregyháza Online

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online