Nyíregyháza vezető hírek

Adventi Forgatag sztárvendégekkel Nyíregyházán

Adventi Forgatag sztárvendégekkel Nyíregyházán

Neves, országosan ismert sztárvendégeket  (pl. Dobrády ÁkosTolvai Renáta, Gáspár Laci, Keresztes Ildikó) is felvonultat 2016-ban az immár hagyományossá vált karácsonyi forgatag Nyíregyházán.

2016. november 25. és 2017. január 1. között rendezik meg a hagyományosnak tekinthető Adventi Forgatagot a nyíregyházi Városháza előtti téren. A belváros már karácsonyi díszbe öltözött, ahol színes, színpadi programok várják majd a Kossuth térre látogatókat.  Az árusokon és vendéglátókon kívül kézművesek és termelők is helyet kaptak a karácsonyi vásárban, ahol 45 helyszínen tekinthetjük meg a portékákat. Idén sem maradhat el a gyerekek kedvence, a Mikulásház!Az ünnepi díszvilágítást november 27-én (Advent első vasárnapján) kapcsolják fel.

 

Adventi Forgatag sztárvendégekkel Nyíregyházán

 

Adventi Forgatag sztárvendégekkel Nyíregyházán

 Vasárnap 16.30-tól a Nyíregyházi Cantemus Kórus előadása előtt köszöntőt mond Dr. Kovács Ferenc polgármester, majd az első adventi gyertya meggyújtása következik a város adventi koszorúján. Mint megtudtuk, a Kossuth téren felállított színpadon színes programkínálat teremt karácsonyváró hangulatot minden kedden, csütörtökön és vasárnap. A hét utolsó napján mindig meggyullad egy újabb gyertya, valamint sztárvendégek szórakoztatják a közönséget – Keresztes Ildikó, Tolvai Renáta, Gáspár Laci, Dobrády Ákos –, kedden és csütörtökön helyi fellépő csoportok, iskolák növendékei kedveskednek adventi műsorral.

 

MCOnet

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online