Nyíregyháza vezető hírek

Aláírták a Szabolcs megye első járási megállapodását Nyíregyházán

Aláírták a Szabolcs megye első járási megállapodását Nyíregyházán
2012. október 9-én Nyíregyházán a Megyeháza 102-es termében dr. Vinnai Győző kormánymegbízott és Gömze Sándor, Tiszalök város polgármestere aláírták a megye első járási megállapodását.

A járási rendszer előkészítésének következő szakasza a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei járási megállapodások megkötése. A járási megállapodásokat az elkövetkezendő hetekben, de legkésőbb október 31-ig kell megkötnie a Kormányhivatalnak a településekkel. Megyénkben az első megállapodást Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott és Gömze Sándor, Tiszalök város polgármestere 2012. október 9-én (kedden) 15 órakor a Megyeháza 102-es termében írták alá, amely város a Tiszavasvári járásban található.

 Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott és Gömze Sándor, Tiszalök város polgármestere aláírták a megye első járási megállapodását

Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott és Gömze Sándor, Tiszalök város polgármestere aláírták a megye első járási megállapodását


Dr. Vinnai Győző, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei kormánymegbízott:

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében előkészítettük a járási hivatalok kialakítását, és a mai ünnepélyes aláíráson Tiszalök város önkormányzatával aláírtuk az első megállapodást a megyében. 2013.január 1-én 13 járás alakul, valamint 9 kormányablak, illetve járási kirendeltség.


 Dr. Vinnai Győző,

Dr. Vinnai Győző, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei kormánymegbízott: A megyében előkészítettük a járási hivatalok kialakítását


Ezt a megállapodást 142 fogja követni a megyében, hiszen az önkormányzatokkal, hosszú tárgyalások után megállapodtunk az átvett létszámról, ez közel 600 főt jelent Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Dr. Vinnai Győző

Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott és Gömze Sándor, Tiszalök város polgármestere az ünnepélyes megállapodáson


Gömze Sándor, Tiszalök város polgármestere:


Az, hogy itt lehettünk, fémjelzi azt a minőséget, amit a tiszalöki közigazgatásban dolgozó szakemberek képviselnek. Hiszen mi voltunk az elsők, akik meg tudtunk felelni a Kormányhivatal elvásárainak, mind adminisztrációban, mind statisztikában, személyi anyagok leadásában, illetve a tárgyi eszközök és az infrastruktúra előkészítésében.

Gömze Sándor, Tiszalök város polgármestere

Gömze Sándor, Tiszalök város polgármestere: A megállapodás fémjelzi azt a minőséget, amit a tiszalöki közigazgatásban dolgozó szakemberek képviselnek


Hogy Tiszalöknek ez mit jelent? A leendő Tiszavasvári Kormányhivatalnak egy teljes értékű kirendeltsége lesz Tiszalökön a városházán, aminek természetesen nagyon örülünk. Nem csak a helyieknek, hanem a környező településen élőknek (pl.Tiszadada, Tiszaeszlár, Tiszadob ) is mi fogunk szolgáltatásokat nyújtani.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online