Nyíregyháza vezető hírek

Bencsik János államtitkár az Élő Energia konferencián járt

Bencsik János államtitkár az Élő Energia konferencián járt
Az Élő Energia 2009-2011 rendezvénysorozat 19. konferenciáját Nyírbogáton rendezték meg február 25-én. Az eseményen Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma és energiaügyért felelős államtitkára is tiszteletét tette Dr. Simon Miklós polgármester, országgyűlési képviselő mellett.
2011. február 25-én  tartották meg a  ,,Megújuló Energiaforrások alkalmazása az önkormányzatok életében"  címmel tartandó Élő Energia Konferenciát. Az eseményen Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma és energiaügyért felelős államtitkára megnyitó beszédet mondott az önkormányzatok megújuló energiahasznosítási lehetőségeiről ,,Az adottságokból előnyt" címmel.

Nyírbogát

Bencsik János államtitkár az Élő Energia konferencián járt


Mintegy 75 milliárd forint áll rendelkezésre megújuló energiával kapcsolatos és épületenergetikai fejlesztésekre az Új Széchenyi Tervben - jelentette ki a klíma és energiaügyekért felelős államtitkár Nyírbogáton. A források az önkormányzatok számára márciustól érhetőek el. Az államtitkár ismertette a kormány készülő energiastratégiájának néhány elemét is, a tervek szerint 2030-ra hazánk villamosenergia előállításának legalább 15%-át megújuló energiaforrásokra kellene alapozni.


Forrás: kolcseytv.hu-kt-További hírek:

Nyíregyháza Online

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online