Nyíregyháza vezető hírek

Demokráciában élünk, az embereknek ki kell kérni a véleményét! - interjú magera Tiborral

Demokráciában élünk, az embereknek ki kell kérni a véleményét! - interjú magera Tiborral
Örökösföld 10-es övk.önkormányzati képviselőjelöltj, Magera Tibor (Fidesz-KDNP) Örökösföldön beszélt lakókörnyezete problémáiről, és azok lehetséges megoldásairól.

Magera Tibor

Örökösföld a beváltatlan ígéretek földje-véli a Fidesz

- Mi a legfőbb probléma Örökösföldön?
- Úgy gondolom, hogy át kell gondolni a panelprogram örökösföldi állapotát, amivel a legnagyobb probléma, hogy jelenleg nincs! Véleményem szerint van arra lehetőség, hogy a következő 4 évben elindítsuk itt is a programot, energiahatékonyság és az emberek számlája szempontjából ez nagyon fontos lenne.

Magera Tibor (Fidesz-KDNP)

Demokráciában élünk, az embereknek ki kell kérni a véleményét! - interjú magera Tiborral


- Mely problémákat emelné még ki?
- Fontos témakör a közbiztonság témaköre is. Én úgy gondolom, hogy elfogadhatatlan az az állapot, hogy örökösföldön nincsen gyalogos járőrszolgálat. A lakótelepi rendőrség részben megoldja a feladatot, mégis az a véleményem, hogy nagyon komolyan át kell gondolni adott esetben egy biciglis járőrszolgálat bevezetését. De a közbiztonság állapota több helyen megköveteli a térfigyelő kamerák jelenlétét is. Két fontos alappillér van még. Az egyik a tömegközlekedés racionalizálása, másrészt a parkolók helyzetének megoldása. Van olyan terület, ahol például a parkolás egyáltalán nem megoldott.

Magera Tibor (Fidesz-KDNP)

Magera Tibor ecsetet ragadott és fiatalok segítségével megcsinálta több parkoló festését is

- Mire lesz lehetősége, ha megválasztják képviselőnek ősszel?
- Azt látni kell, hogy a következő költségvetésben arra lesz lehetőség, hogy például a zöld területekből kisebb sávokat elkülönítsünk parkolás céljából, de például mélygarázst nem valószínű, hogy tudunk építeni. A lakossággal egyeztetni kell természetesen minden kérdésben! Ha nekem bizalmat szavaznak az örökösföldiek, semmi olyan intézkedést nem fog meghozni a következő városvezetés, amelyről a lakosságot nem kérdeztük meg. Demokráciában élünk, az embereknek ki kell kérni a véleményét a szűk lakókörnyezetükkel kapcsolatban.

MCOnet-Kovács Tünde


További hírek:

 

Nyíregyháza Online

Szólj hozzá a fórumon!

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online