Nyíregyháza vezető hírek

Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő az MSZP plakát kampányáról

Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő az MSZP plakát kampányáról
A Fidesz Szabolcs 2-es választókerületének   (Nyíregyháza-Tiszavasvári-Tiszalök-Rakamaz-Ibrány) elnöke, dr.Vinnai Győző országgyűlési képviselő közleményben reagált az MSZP plakát kampányára.
Az MSZP január 20-án „Magyarország ma” elnevezéssel kampányt indított. A kampány óriásplakátok kihelyezésével kezdődött. A narancssárga hátterű plakátok egyikén Matolcsy György és a "Fidesz: példátlan gazdasági kudarc" felirat, a másikon Hoffmann Rózsa arcmása és a "Fidesz: bevezetjük a tandíjat" szöveg látható.

MSZP"Ez a kampány azokról a tömegekről szól, amelyekre a Fidesz-kormány és Orbán Viktor már nem kíváncsi. Azt szeretnénk, hogy a Fidesz lássa, mit tett Magyarországgal. (...) Elég volt a kormányzati és a fideszes kommunikációs panelekből, a sikerpropagandából, a hazugságokból" - hangoztatta Winkfein Csaba (MSZP).

Matolcsy György és Hoffmann Rózsa szerepeltetését a plakátokon azzal indokolta, hogy a kormánynak először a gazdaságpolitika és az oktatásügy kudarcával kell szembesülnie. Jelezte, hogy további plakátokkal is készülnek, de ezekről nem árult el többet. Winkfein Csaba kérdésre válaszolva elmondta, a kampány 15-20 millió forintba kerül, ezt tagdíjakból és adományokból fizetik. Szintén kérdésre közölte: a plakátkampányról még tavaly, Ron Werber izraeli-amerikai kampánystratéga érkezése előtt döntött az MSZP elnöksége.

A Fidesz közleményében ez áll:

Magyarország ma nem kér a gyűlöletkampányból. Ez a gyűlöletkampány az MSZP kudarca.

A szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból.

Magyarország ma nem kér a gyűlöletkeltésből, a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából és a Bajnai-Gyurcsány szövetség a minimálbér csökkentéséből.

Fidesz


Ők most mégis mocskolódással tapétázzák ki az országot. Ez ma a Magyar Szocialista Párt; rombolás és uszítás. Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. 

A magyar kormány, a magyar emberek által megtermelt adóforintokból 607 millió Eurót – átszámítva 175 milliárd forintot(!) - fizetett vissza januárban a szocialisták által felvett IMF hitel törlesztésére! Ebben az évben további száz milliárd forintokat kell törlesztenünk a Gyurcsány-Bajnai korszak felelőtlen gazdaságpolitikája miatt.

Az MSZP-SZDSZ kormány súlyos örökségét nyögi az ország, míg ők egyre csak süllyednek Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből.

Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott.


tk

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online