Nyíregyháza vezető hírek

Fizetős övezetben is intézkednek a szabálytalankodókkal szemben

Fizetős övezetben is intézkednek a szabálytalankodókkal szemben

Több forgalomkorlátozás is érinti jelenleg Nyíregyházát – ám a forgalmi rend változása nem jelenti azt, hogy fizetős övezetben nem intézkedhetnek a szabálytalankodókkal szemben.

Nyíregyházán továbbra is korlátozzák a forgalmat a Mező, a Vasgyár és a Bethlen Gábor utcán, de forgalmi rend változás érvényes a Síp utcán is.

Az autósok sokszor állnak meg a forgalmi sávban, s bár fizetős övezetnek számít ez a terület, a hatóságok itt is intézkedhetnek a nem helyesen parkolókkal szemben – mondta el Bordás Béla nyíregyházi városgondnok.

Nyíregyházán több helyen nem tartják be a szabályokat a parkoló autósok

Nyíregyházán több helyen nem tartják be a szabályokat a parkoló autósok

A Bercsényi utcán például gyakran előfordul, hogy a sofőrök a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóban állnak meg szabálytalanul. Az autósok sem a római katolikus templom oldalán, sem a kórháznál nem figyelnek eléggé oda, fejezte ki észrevételét a városgondok – írta meg a szon.hu.

A jósavárosi részen most is végzik a közmű helyreállítási munkálatokat, melynek következtáben a lezárt területekre nem lehet behajtani a Tünde és a Lujza utcán.

A 13-as (Alma utcai) buszjárat terelőúton közlekedik, erről a megállókban tájékoztatják az utasokat – adta hírül a szon.hu.

Fotó: szon.hu

B.A.

Jogpontok

Ász hírek

Dubai Hír

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online