Nyíregyháza vezető hírek

Kapust mentett meg edzője Nyíregyházán

Kapust mentett meg edzője Nyíregyházán

Drámai jelenet zajlott le egy mérkőzésen a szabolcsi megyeszékhelyen: egy kapus eszméletlenül esett össze a pályán. Edzője sietett a segítségére.

Majdnem tragédia történt a szép májusi hétvégén: éppen a Bozsik Akadémia és a Sajóvölgye Focisuli mérkőzése zajlott, harmadosztályú U17-es bajnokság Nyíregyházán, amikor az egyik fiatal sportoló elvesztette az eszméletét - írta meg a szabolcsihir.hu.

Kosztyu János nyíregyházi edző megmentette a fiatal kapust

Kosztyu János nyíregyházi edző megmentette a fiatal kapust

A Városi Stadion műfüves pályáján rendezték meg a meccset, amelynek 76. percében egyszercsak drámai fordult következett be: összeütközött a hazaiak támadója és a Sajóvölgye kapusa. A fiú eszméletét vesztve zuhant a pályára.

A mérkőzést Kosztyu János edző vezette, aki azonnal a sérült segítségére sietett – az ő gyors és szakszerű beavatkozásának volt köszönhető, hogy a fiatal légzőútja szabaddá vált és sikerült az állapotát stabilizálni.

A hős edzőnek köszönetét is kifejezte az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága, a rendkívüli helyzetben tanúsított magatartásáért - adta hírül a szabolcsihir.hu.

B.A.

Jogpontok

Ász hírek

Dubai Hír

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online