Nyíregyháza vezető hírek

Kisvárda: megérkeztek az új orvosi eszközök

Kisvárda: megérkeztek az új orvosi eszközök

Jelentős mértékben könnyítik a gyógyítást az új orvosi eszközök Kisvárdán: a Szabolcs megyei városban különösen a mozgásszervi problémákkal küzdőknek segít majd a beszerzés.

Új, elektroterápiás orvosi eszközöket szerzett be Kisvárda. A városban – ahogyan sajnos az egész országban – meglehetősen sokan küzdenek mozgásszervi problémákkal, az alkalmazott kezeléseket pedig ma már nem lehet kivitelezni modern eszközök hiányában.

A mozgásterápia és a fizikoterápiás gépek segítségével az mozgásszervi betegségekkel járó fájdalmak csökkenthetők, az izomerőt növelni lehet, a mozgásképesség visszaállítása is megoldható – adta hírül a szon.hu.

Az új orvosi eszközöket tanulmányozzák a kisvárdai kórházban

Az új orvosi eszközöket tanulmányozzák a kisvárdai kórházban

A Felső-Szabolcsi, kisvárdai kórház most a legkorszerűbb elektroterápiás eszközökkel gazdagodott, így immár minden megtalálható az intézményben a megfelelő rehabilitációhoz. A készülékek a hatást, működést illetően és külsőre egyaránt csúcsminőséget képviselnek.

Az eszközöket gyártó vállalat a közelmúltban ünnepélyes keretek között adta át a gépeket a kisvárdai kórháznak, melyeket részletes oktatás után ki is próbálhattak a munkatársak – írta meg a szon.hu.

Magyarországon egyébként kombinált fizikoterápiás gépekkel csak kevés kórház rendelkezik – ezek az eszközök a lökéshullámkezelést, a különböző alacsony- és középfrekvenciás kezeléseket is elvégzik, beleértve a magas intenzitású lézert.

A kisvárdai kórház további megújulásnak is örülhet: kórtermi ágyakat, berendezéseket szintén lecseréltek – kaptak 30 új, elektromos ágyat és 110 kórteremi, éjjeli szekrényt, melyek a kor elvárásainak minden tekintetben megfelelnek – tudatta a szon.hu.

Fotó: Kisvárdai Kórház

B.A.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online