Nyíregyháza vezető hírek

Középsuli-mustra: top 5-ben a nyíregyházi Krúdy

Középsuli-mustra: top 5-ben a nyíregyházi Krúdy

Összeállította a legjobb vidéki középiskolák listáját a HVG – a felsorolásban az első öt között végzett a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium is.

Újra az első öt közé került a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium a vidéki középiskolák mustrája során, melyet a HVG gazdasági lap végzett el.

A 2018-as listában az előkelő negyedik helyet szerezte meg, maga mögé utasítva az ELTE gyakorló általános iskoláját és gimnáziumát, illetve a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumot is – írta meg a szon.hu.

Diákok a Krúdyban - a nyíregyházi gimnázium ismét bekerült a legjobb vidéki középiskolák közé

Diákok a Krúdyban - a nyíregyházi gimnázium ismét bekerült a legjobb vidéki középiskolák közé

Chriszt Gyula, az intézmény igazgatója elmondta, hogy ez már-már évtizedes hagyománynak számít, hiszen a Krúdy mindig bekerül az első közé. Az iskola stabilan tartja a kiforrott, stabil pedagógiai hagyományokat, ezekre építenek. A pedagógiai értékek, melyeket magukénak vallanak a nevelőtestület tagjai, igen fontosak számukra.

Az igazgató szerint azok a diákok, akik a természettudomány iránt érdeklődnek, kifejezetten megtalálják a számításukat ebben az intézményben – adta hírül a szon.hu.

A kimutatás igazolja, hogy a gimnázium jó irányba halad, állapította meg Chriszt Gyula, hozzátéve: igyekeznek is tartani eredményeiket.

Fotó: Pusztai Sándor

B.A.

Jogpontok

Ász hírek

Dubai Hír

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online