Nyíregyháza vezető hírek

Megkoronázták Miss Alpok Adria szabolcsi királynőjét és Sóstó Szépét

Megkoronázták Miss Alpok Adria szabolcsi királynőjét és Sóstó Szépét
Természetesen idén is megrendezésre került a várva várt Miss Alpok Adria Nemzetközi szépségverseny Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei döntője. Augusztus 20-án a Parkfürdőben mutatták meg bájaikat a szebbnél-szebb lányok.
Augusztus 10-ig lehetett jelentkezni a versenyre bárkinek, aki amegyében él vagy tanul. Majd a Miss Alpok Adria szépségverseny elődöntőjét augusztus 13-án tartották a Club Seven In The City-ben. A döntőbe 16 lány kerülhetett , további egy vesenyzőt az internetes szavazók juttattak a végső megmérettetésre.

Miss Alpok

A nyíregyházi Korzó tetején is fotózáták a lányokat

A szerencsés 16 lány több közös fotózáson vett részt, többek között a máriapócsi Rabócsi Ringen, Tokajban, Sóstón, a Korzó tetején vagy éppen a Túr-Bukónál, mindezt a verseny szervezőjének, Valu Sándornak köszönhetően. A lányok nagyon élevezték a közös programokat, többen elmondták, hogy soha semmilyen szépségversenyen nem törődtek még velük ennyit.

miss alpok

Bikiniben is megcsodálhattuk a 17 döntős lány bájait


Augusztus 20-án délután a döntőbe került 17 lány először egy kétrészes viseletben mutatta meg magát a neves zsűrinek, a következő részben bikiniben is megcsodálhattuk bájaikat, végül pedig estélyi ruhában vonultak színpadra, s várták meg az eredményhirdetést. A betétszámok között társastánc bemutatóval szórakoztatták a nagyérdeműt.

Miss Alok Adria

Az első udvarhölgy mellett Knobloch Alexandra királynő áll, majd Sóstó szépe Teremi Anett követezik, a második udvarhölgy mellett pedig a közönségdíjas látható


A Sóstói Parkfürdőben két királynő került megkoronázásra. Az egyik királynő  a Parkfürdő szépe, a másik királynő a Miss Alpok Adria Szabolcs-Szatmár-Berege Megye szépe címet nyerte el. A két udvarhölgy Boldogh Boglárka és Tóth Tímea lett, a közönség szavazást Kozma Fanni nyerte. Az MCOnet international különdíjasa Tóth Tímea lett, akinek fotózás és média menedzselés a jutalma.

Az MCOnet international különdíjasa Tóth Tímea

Az MCOnet international különdíjasa Tóth Tímea lettSóstó szépe Teremi Anett lett, aki többek között horvátországi utat is nyert. A Miss Alpok Adria koronáját pedig  Knobloch Alexandra fejére tette a tavalyi győztes, Makkai Ágnes. Ő képviselheti tehát megyénket az országos döntőben, nem utolsó sorban pedig Görögországba is elutazhat a verseny szponzorainak hála.

MCOnet

Fotó és szöveg: Kovács TündeTovábbi hírek:

Nyíregyháza Online

 

Jogpontok

Ász hírek

Dubai Hír

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online