Nyíregyháza vezető hírek

Megszöktek fiatalok a lakásotthonokból Szabolcs megyében

Megszöktek fiatalok a lakásotthonokból Szabolcs megyében

Több fiatal szökött meg egyidőben lakásotthonokból Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A rendőrök igazoltatták őket különböző településeken, így kerültek a kezükre.

Baktalórántházán, Nyírkátán és Tiszavasváriban is találtak lakásotthonból szökött fiatalokat a rendőrök a közelmúltban Szabolcs megyében.

Ugyanazon a napon, április 30-án találtak rá az elkóborolt lányokra és fiúra. A fiatalok engedély nélkül távoztak a lakásotthonokból – tudatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök előbb Baktalórántházán igazoltattak egy 16 esztendős lányt, s kiderült, hogy körözés alatt áll, mert eltűnt. Nyírkátán a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai találkoztak össze egy, szintén eltűnés miatt keresett 13 éves lánnyal.

Tiszavasváriban ugyancsak 30-án előállítottak egy 16 esztendős fiút is, őt a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszadobi Rendőrőrsének dolgozói találták meg.

A rendőrök a fiatalokat meghallgatásukat követően visszavitték az otthonokba – adta hírül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online