Nyíregyháza vezető hírek

Mészáros Árpád Zsolt ismét Nyíregyházán lép fel

Mészáros Árpád Zsolt  ismét Nyíregyházán lép fel

Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója jelentette be, hogy  március 19-én és március 26-án lesz látható Nyíregyházán a SingSingSing MÁZS-képp c. Musical Show.

 

Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatójának sajtótájékoztatója
(Forrás: Kölcsey TV)

 

Mészáros Árpád Zsolt, művésznevén MÁZs ismét szülővárosában lép fel, és ennek várhatóan nagyon sok zene, ill. muscal rajongó örül. A SingSingSing MÁZS-képp c. Musical Show ugyanis Veszprém, Sopron, Székesfehérvár és Budapest után hamarosan Nyíregyháza közönségét is meg fogja hódítani. Várhatóan három alkalommal kerül műsorra a produkció, azaz március 19-én vasárnap 19 órától, valamint 26-án 15 és 19 órától - derült ki a Móricz Zsigmond Színházban megtartott sajtótájékoztatón.  A többszörös Súgó Csiga-díjas színész, énekes MÁZS egyébként jelenleg a Budapesti Operettszínház tagja, korábban a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban, a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban és a Veszprémi Petőfi Színházban is játszott.

 

Mészáros Árpád Zsolt (MÁZs) és a Móricz Zsigmond Színház színészei

Mészáros Árpád Zsolt (MÁZs) és a Móricz Zsigmond Színház színészei
Mészáros Árpád Zsolt és Kirják Róbert egyetértettek abban, hogy a nyíregyházi társulat tagjai nem csupán közreműködnek, hanem egyenrangú szereplői lesznek az előadásnak, amelyben a Móricz Zsigmond Színház tánckara is közreműködik. A produkció rendező-koreográfusa a szakma kiválósága, Szakál Attila; további vendégművészek: a Budapesti Operettszínház állandó művésze, Füredi Nikolett; az ország egyik legnépszerűbb bonvivánja, Buch Tibor; és a 2010-es X-Faktor tehetségkutató verseny győztese, Vastag Csaba. A jegyek iránt várhatóan igen nagy lesz a kereslet, aki szeretné, igyekezzen beszerezni a belépőjét erre a nagyszerű előadásra online, illetve a Móricz Zsigmond Színház jegyirodájában.

-csa-

 Forrás: Móricz Zsigmond Színház

Jogpontok

Ász hírek

Dubai Hír

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online