Nyíregyháza vezető hírek

Nyíregyháza értékei az OMÉK-on

Nyíregyháza értékei az OMÉK-on

Nyíregyháza is részt vett az OMÉK-on, azaz az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron, amely Magyarország legnagyobb, legrégebbi, és nagy tradíciókkal rendelkező agrárgazdasági rendezvénye.

Idén szeptember 23-27. között ismét Budapesten, a Hungexpón gyűlt össze az agrárium színe-java, az ország legnagyobb és legelismertebb mezőgazdasági seregszemléjén, az OMÉK-on.  Öt napra a Hungexpo területére sűrítik Magyarországot, hogy a gasztronómia, a magyar tájak és a hazai kultúra segítségével a látogatók élményeken keresztül ismerjék meg hazánkat. Idén is lesznek változatos, kicsiknek és nagyoknak szóló állatbemutatók, kulturális, szórakoztató, és kézműves programok, gépbemutatók, kertészeti vásár, s természetesen helyet kap az őshonos állatpark is. És ami nem maradhat el: gasztronómia minden mennyiségben. Valamennyi régió központi részén „gasztrofalvakban" kaphatnak ízelítőt a vidék legjobb boraira, pálinkáira, és kézműves söreire kíváncsi vendégek.

 

Nyíregyháza, OMÉK, érték

 

Nyíregyháza is részt vett az OMÉK-on, azaz az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron

 
A nyíregyházi TDM igyekszik minden kiállításon új termékkapcsolással megjelenni, így nagy örömmel társult a Nyírvv Nonprofit Kft.-vel, a nyíregyházi termelői piac üzemeltetőjével. Bocskai Péter, a cég ügyvezetője elmondta:  - A régiós standon azonos arculattal jelenünk meg, és bár számunkra új feladat volt a turizmussal közösen kiállítani, igyekeztünk olyan őstermelőket bevonni, akik a helyi jellegzetességeken túl, újító szellemű termékekkel is rendelkeznek. A nyíregyházi TDM őszi-téli csomagajánlatokat ajánl az érdeklődőknek „Csupa  Nagyi”, „Csupa család”, „Csupa Nyírség” névvel.-csa-

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online