Nyíregyháza vezető hírek

Nyíregyházán hódít a pizza, a gyros és a rántott sajt

Nyíregyházán hódít a pizza, a gyros és a rántott sajt

Az étel házhoz rendelést nem kell senkinek bemutatni, hiszen annak kényelmét már biztosan mindenki élvezte. Az otthon elfogyasztott ételek legnagyobb előnye, hogy megkímél bennünket a sütés-főzés és az evés utáni mosogatás és elpakolás gyötrelmeitől, ráadásul ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Nem kell szép ruhába öltözni, sétálni, buszozni, autózni, étteremben illedelmesen viselkedve ücsörögni és drága italokat kortyolgatni, miközben az ételünkre várunk. Otthon akár szabadidő ruhában, egy kellemes filmet nézve, az ágy puha kényelmében falhatjuk fel kedvenc menünk minden fogását.

Az étel házhoz rendeléshez pedig, ma már telefonálnunk sem kell. A netpincer.hu portálon keresztül már internet segítségével, online is megrendelhetjük a kiszemelt ételeket. A NetPincér kínálatában megtalálhatóak a legnépszerűbb nyíregyházi éttermek, amelyek különböző fogásokkal csábítják magukhoz az éhes gyomrokat. Az éttermek gyors házhoz szállítással garantálják, hogy egy pocak sem maradjon üres. Ételrendeléshez pedig használhatjuk számítógépünket, laptopunkat, tabletünket vagy okostelefonunkat is.


Milyen ételeket rendelhetünk házhoz az internetről?


A 44 különböző étterem kínálata rendkívül vegyes. Választhatunk számtalan nemzetközi étel közül de akár a magyar konyha specialitásait is megrendelhetjük. Az éttermek menüjén gyakran találkozunk a pizzával, a hamburgerrel, a gyrosszal és a különböző rántott ételekkel is, melyeket legszívesebben rendelnek a nyíregyháziak. A városban különböző nemzetek ételeivel is találkozunk. Kipróbálhatjuk az amerikai, az olasz, a francia, a mexikói, a japán, a török, a görög és a thai ízvilágot is.


A Nyíregyházán házhoz rendelhető éttermek listáját nemrégiben bővítette az országos hálózattal rendelkező KFC és amely vezető név az 5 éve a portálon lévő Mc`Donalds mellett. Rekorderként azonban, már 11 éve tagja a NetPincér oldalnak a Wasabi wok és sushi étterem, valamint a Pizza Maffia is. Sok éve rendelhetünk házhoz ételt a 424 Irish Pub-ból, a Borostyán Kisvendéglőből, a Bujtosi Bujdosó Étteremből, a Chloé-ból, a Görömbei Cukrászdából, a Hotel Continent Szállodából, a Hotel Pagonyból és a John bull Pubból is.

 

Nyíregyházán hódít a pizza, a gyros és a rántott sajt

 


Rendelj ételt online számítógépről vagy akár okostelefonról!


Legkedveltebb ételeinket megrendelhetjük akár tabletről, laptopról vagy asztali számítógépről is, ha a kedvenc webböngészőnk címsorába bepötyögjük a netpincer.hu domain nevet. Az online felületen válasszuk a Nyíregyházai éttermeket, majd böngésszünk a tucatnyi ételt kínáló konyha közül. Azok számára, akik még kényelmesebben szeretnének online ételt rendelni, érdemes letölteni a NetPincér mobil applikációját, amely elérhető mind iOS-re mind pedig Androidos okostelefonokra.


A mobil applikáció mindent tud, amit a webes felület, így gyorsan és biztonságosan választhatjuk ki kedvenc éttermünket és a legfinomabb fogásokat. A mobiltelefonos ételrendelés még sosem volt ilyen egyszerű! Legyen szó pizzáról, gyrosról vagy akár rántott sajtról, a mobil app segítségével pár perc alatt megrendelhetjük és akár azonnal ki is fizethetjük ételeinket, amellyel hamarosan bekopogtat ajtónkon, az étel házhoz szállító futár.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online