Nyíregyháza vezető hírek

Nyíregyházán lesz a megyei jogú városok sporttalálkozója

Nyíregyházán lesz a megyei jogú városok sporttalálkozója

Immár tizenhatodik alkalommal kerül sor a megyei jogú városok sporttalálkozójára augusztus 23. és 25. között a Szabolcs megyei székhelyen.

Nyíregyháza ad otthont 2018. augusztus 23-25. között a megyei jogú városok sporttalálkozójának. Ez lesz a 16. alkalom, hogy megrendezik a jeles eseményt.

A rendezvény sajtótájékoztatóján Nyíregyháza címzetes főjegyzője, Szemán Sándor elmondta: a 22 megyei jogú városból több mint 400 induló érkezik – adta hírül az MTI.


Sárkányhajózás is lesz a versenyszámok között

Sárkányhajózás is lesz a versenyszámok között

A játékos esemény a Megyei Jogú Városok Szövetségének rendezvénye, a versenyszámokban nők és férfiak is indulnak vegyesen. Minden város a polgármesteri hivatala köztisztviselőit, valamint az intézmények közalkalmazottait küldi a megmérettetésre, belőlük alakul ki a csapat.

A házigazda nem indít csapatot, a győztes pedig megtarthatja a soron levő vetélkedőt a következő esztendőben – írta meg az MTI.

Lesz 2018-ban is hagyományos, valamint vízi öttusa és minifoci is. A strandröplabda, a teke és a sárkányhajózást pedig záró versenyszámként vonul fel. Szemán Sándor egyébként kiemelte, hogy Nyíregyháza lesz az első város, ahová hiánytalanul érkezik meg a 22 település csapata – tudatta az MTI.

B.A.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online