Nyíregyháza vezető hírek

Olyan képviselők kellenek, akik nem a saját boldogulásukat tartják szem előtt - interjú Magera Tiborral

Olyan képviselők kellenek, akik nem a saját boldogulásukat tartják szem előtt - interjú Magera Tiborral
Múlt héten pénteken leadta a jelöléshez szükséges mennyiségű ajánlószelvényeket a Fidesz polgármester-jelöltje és a párt egyéni képviselői a Választási irodán. Köztük Magera Tibor is, aki a kampány kezdete előtt nyilatkozott lapunknak.

- Nyíregyháza 10-es számú választókerületének képviselőjelöltjeként indul az önkormányzati választásokon. Milyen politikát kíván folytatni?
- Megválasztásom esetén önkormányzati képviselőként, és a Fidesz ifjúsági társszervezetének, a Fidelitasnak a városi elnökeként különös hangsúlyt fektetek a fiatalokat érintő kérdésekre. Nagyon komoly problémának érzem például a városból való kivándorlást, amelyre viszonylag kis költséggel találhatnánk megoldást.

Magera Tibor

Magera Tibor az örökösföldiekért és a fiatalokért is ki fog állni a közgyűlésben

Mindemellett örökösföldi képviselőként nagyon fontos számomra, hogy az ott élő emberek problémáit minél szélesebb körben tudjam képviselni a leendő közgyűlésben. Én úgy gondolom, hogy Örökösföld az elmúlt 16 évben nem igazán fejlődött, emellett meg kell oldalunk többek között a közlekedés, parkolás, és a közbiztonság kérdését is.

Magera Tibor

Olyan képviselők kellenek, akik nem a saját boldogulásukat tartják szem előtt - interjú Magera Tiborral

- Milyen reményekkel vág neki a választásoknak újoncként?
- Úgy tudom, hogy Örökösföldön minden képviselő új arc. A véleményem viszont az, hogy az emberek látják, a Fidesz az országgyűlési választások megnyerése után milyen folyamatot indított el az országban, az emberek nagy része pedig egyet ért ezekkel a folyamatokkal.

Magera Tibor

Magera Tibor nemrég parkolókat festett Örökösföldön

Véleményem szerint egy olyan képviselő kell végre Örökösföldre, aki oda is figyel a környezetére és nem csak a saját boldogulását tartja szem előtt. Ha megbíznak engem a választók, én mindent meg fogok tenni azért, hogy Örökösföld problémáját hathatósan, komoly lobbierővel képviseljem a következő közgyűlésben. Rám számíthatnak az örökösföldiek!

MCOnet-Kovács Tünde

További hírek:

 

Nyíregyháza Online

Szólj hozzá a fórumon!


Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online