Nyíregyháza vezető hírek

Örök nyári sláger: a szúnyogháló!

Örök nyári sláger: a szúnyogháló!

Bosszantó döngicsélés, viszkető csípések, álmukból felriadó kisgyerekek – amerre csak előfordulnak, a szúnyogok kellemetlenséget okoznak. Még nem késő, hogy idén nyárra száműzzük őket otthonunkból!

 

Maga a szúnyogháló elnevezés megtévesztő, ugyanis a vékony, szemnek szinte láthatatlan rács nem csupán az irritáló vérszívókat, hanem az összes, szobáinkba rendszerint beférkőző rovart távol tartja. Igazi áldás egy-egy invázió idején, ráadásul nem kizárólag nyáron: a szörnyű poloskarajzás, az őszi legyek és az enyhülő fagy első, zümmögő hírnökei ellen mind kiváló védelmet biztosít. Szerencsére nem vagyunk elkésve, ha csak júniusban eszmélünk: a szúnyogháló vásárlás soha nem késő, minél előbb kiválasztjuk a számunkra legmegfelelőbb kivitelezést – több is van, igen, alább sorra vesszük a legalapvetőbb típusokat –, annál gyorsabban élvezhetjük a jól megérdemelt, csípésmentes békét!

Erős és időtálló, de alig észrevehető

Ne gondoljunk a szabad kilátást és légmozgást megnehezítő, merev, átláthatatlan vasfüggönyökre: a modern rovarháló ultra vékony üvegszálas alapra készül, antracit szürke színe és speciális szövése miatt pedig szinte észrevehetetlen. A stabil UV bevonattal megtámogatott, extra erős szúnyogháló évekig dacol az augusztusi perzselő nap és a decemberi fagy romboló hatásaival.

Furcsán hangzik a macskabiztos szúnyogháló? Pedig ez a valóság! Az újgenerációs szúnyoghálókra a hosszú élettartam mellett ugyanis a meglepően strapabíró alapanyag is jellemző, így az ízeltlábúak kizárásán túl kisebb testű házi kedvenceink lakásban tartásában is segítségünkre vannak. Nincs többé kiszökött papagáj, meglógott cirmos, a nap minden órájában biztonságban tudhatjuk hobbiállatainkat.  

 

ízeltlábú vérszívó rovar testközelből

 

Szúnyogháló típusok

Napjainkban az élet minden terén egyre szélesebb választékkal, teljesen testre szabható kínálattal találkozunk. Nem kivételek ez alól a hálók sem. Választhatunk fix és rolós, valamint egy- vagy többszárnyú ablak szúnyogháló, illetve pliszé, egy- vagy kétoldali rugós, továbbá egy- vagy kétoldali zsanéros ajtó szúnyogháló kivitelezések közül. Dönthetünk fehér vagy barna, sőt, akár egyedi színű keret mellett is, határ gyakorlatilag a csillagos ég. 

A gazdag felhozatal lehetővé teszi számunkra, hogy az igényeinknek, a nyílászárók adottságainak és az életvitelünknek legmegfelelőbb típust válasszuk. Árajánlatkérés előtt hallgassunk a szakember tanácsára, hiszen a szúnyogháló csak akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha tűpontosan zár, és profin van felszerelve.

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online