Nyíregyháza vezető hírek

Postásoknak adtak tanácsokat a rendőrök

Postásoknak adtak tanácsokat a rendőrök

Szükség volt tanácsadásra a rendőrség részéről Kisvárda és Nyírbátor térségében: a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya előadást tartott a postásoknak.

A korábbi években is volt már példa arra, hogy Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai bűnmegelőzési tanácsokkal látták el a postásokat.


A Magyar Posta Zrt. Kelet-magyarországi Területi Igazgatóságának nyírbátori és kisvárdai kirendeltségén tartottak előadást a dolgozóknak. Az esemény alkalmával konzultáció és eseti megbeszéléssel egybekötött tájékoztatóra is sor került. A postai kézbesítők ugyanis a legveszélyeztetettebb munkakörben dolgozóknak számítanak – számolt be a szon.hu.

A 2018. november 14-i rendezvényen nemcsak a postások, az állampolgárok általánosságban is kaptak tájékoztatást – vagyonvédelmi tanácsokkal látták el őket a rendőrök, melyekben többek között a tömegrendezvényeken megjelenő zsebtolvajokra, a gépjárműben hagyott értéktárgyakra figyelmeztették őket. Azt is elmondták, hogy ha otthonukban keresik őket hivatalos ügyben, mindig kérjék el az illető igazolványát – adta hírül a szon.hu.

Fotó: police.hu/szon.hu

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online