Nyíregyháza vezető hírek

Strandröplabda-fesztivál Nyíregyházán

Strandröplabda-fesztivál Nyíregyházán

Újra megrendezik a Szabolcs megyei székhelyen a Hübner-féle belvárosi strandröplabda-fesztivált. Az amatőrök a péndíjért szállnak versenybe, míg a sportklubok, intézmények és cégek a különleges találkozót teszik színesebbé.

Nyolcadik alkalommal tartják meg Nyíregyházán június 27-én a Hübner-H Kft. által megrendezett sporteseményt, a strandröplabda-fesztivált – adta hírül a szon.hu.

A rendezvényre a Kossuth téren kerül sor, ahol a pályát már korábban előkészítették és a lelától is helyükre kerültek.

A Hübner Amatőr Strandröplabda Versenyen idén is jó hangulatú tornára számítanak. Mivekl a cégcsoportnál már híre ment a sporteseménynek, nem kizárt, hogy a cégcsoporton belül másutt is rendeznek majd hasonlót – írta meg a szon.hu.

A cég ügyvezetője, Ingo Heerdt megköszönte a támogatást dr. Kovács Ferenc polgármesternek és Kósa Árpád kabinetvezetőnek.

Az amatőr tornán 32 együttes szerepel, s a korábbiakkal szemben változás, hogy idén péntektől vasárnapig tartanak a meccsek, az elődöntők és a helyosztók pedig vasárnap lesznek – írta meg a szon.hu.

Az amatőrök nyertese 100 ezer, a második helyezett 60 ezer, a harmadik helyezett 40 ezer forintot kap – tette hozzá a lap.

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online