Nyíregyháza vezető hírek

Szebb vonatok közlekednek majd Mátészalka és Budapest között

Szebb vonatok közlekednek majd Mátészalka és Budapest között

Nőhet a komfortérzete azoknak az utasoknak, akik vonattal szeretnek utazni – a Mátészalka és Budapest között közlekedő Kraszna Intercity ugyanis felújított kocsikkal közlekedik mostantól.

Gyorsabban ugyan nem közlekednek majd, de új kocsikkal jár ezentúl a Kraszna Intercity Mátészalka és Budapest között. A hírt a Mátészalkaleaks közölte, majd a vasúttársaság is megerősítette – írta meg a szon.hu.

A vonaton lecserélték az üléshuzatokat és mobiltelefon-, illetve laptop töltésére alkalmas konnektorokat is felszereltek. LCD monitorok ugyancsak lesznek az utastérben.

Megújultak és kényelmesebbek lettek a vonatkocsik

Megújultak és kényelmesebbek lettek a vonatkocsik

Húsz kocsit újítottak fel eddig, mint az a MÁV hivatalosa leveléből kiderül. A társaság közölte, hogy a Mátészalka-Budapest vonalon közlekedő Intercity gyorsvonatok lényegében csak a nyíregyházi kocsikból tevődnek össze. Ezek közül negyven olyan várja az utasokat, amelyet elláttak első- valamint másodosztályú jelzéssel, illetve komfortfokozattal – tudatta a szon.hu.

Különféle javításokat is végez a vasúttársaság a kényelmesebbé tétel mellett. Ebben az esztendőben további 7 kocsi vár felújításra, a többi 2019 végéig nyeri el új formáját.

A felújított járművek a MÁV szerint mostantól rendszeresen közlekednek – írta meg a szon.hu.

Fotó: Mátészalkaleaks

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online