Nyíregyháza vezető hírek

Tanuszodát adtak át Csengerben

Tanuszodát adtak át Csengerben

Birtokba vehették a fiatalok az uszodát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerben. Az átadáson Orbán Viktor miniszterelnök is jelen volt, aki kiemelte: a magyar fiatalok egészséges életmódra nevelése elsőszámú nemzeti ügy.

Új tanuszoda létesült Csengerben, a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében. Orbán Viktor kormányfő a sportlétesítmény átadóján hangsúlyozta, a fiatalok nevelésének a sport a legalkalmasabb eszköze, egészséges életmódra, kitartásra, akítv életre és becsületes versengésre oktatja ugyanis őket – de egyben közösségteremtő ereje van – adta hírül a szon.hu.

A miniszterelnök hozzátette: az országnak egészséges, erős harcos, elkötelezett fiatalságra van szüksége, s csak akkor lesznek ilyenek, ha a szülők ilyennek nevelik őket.

Esőben avatták fel a csengeri tanuszodát

Esőben avatták fel a csengeri tanuszodát

Az egyszintes csengeri tanuszoda bejárata látványos, mellyel Makovecz Imre építész munkássága előtt tisztelegtek.
Orbán Viktor beszédében azt is kiemelte, hogy Magyarország azon országok közé tartozik, amely belső tartalékai mozgósításával igyekszik megoldani a történelmi feladatot: több gyermeket vállalni - írta meg a szon.hu.

A kormány minden járásközpontban sportcsarnokokat, tornatermeket és uszodákat létesít, hogy lehetőséget adjon a következő nemzedéknek – legyen erős megtartani az országot a vállán a következő évtizedekben – emelte ki Orbán Viktor.

B.A.

Jogpontok

Ász hírek

Dubai Hír

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online