Nyíregyháza vezető hírek

Templomból loptak – gyorsan elkapták őket

Templomból loptak – gyorsan elkapták őket

Két elkövetőt állított elő a Nyíregyházi Járási Ügyészség, akik a belvárosi templom adománygyűjtő perselyében levő pénzt lopták el a karácsonyi vásárból jövet.

Lopott egy pár december 17-én a nyíregyházi belvárosi templomból: kifosztották az adománygyűjtő perselyt. A Nyíregyházi Járási Ügyészség 72 órán belül bíróság elé állítja őket – tudatta a szon.hu.

A középkorú férfi élettársával együtt követte el a tettet, miután szórakoztak és szeszes italt fogyasztottak a karácsonyi vásárban. Amikor pénzük elfogyott, úgy döntöttek, lopnak a templomból. 


A leragasztott, asztalra helyezett adománygyűjtő dobozt elcsenték és beültek vele egy padba, majd kiszedték az összeget, amely 3 ezer forint volt – írta meg a szon.hu.

A templomi alkalmazott azonban észrevette a bűncselekményt és értesítette a rendőrséget – perceken belül kézre kerítették az elkövetőket – tudatta a lap.

Az adomány ellopása erkölcsileg mélyen elítélendő cselekmény, mely miatt az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását tartja elfogadhatónak – adta hírül szon.hu.

Fotó: szon.hu

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online