Nyíregyháza vezető hírek

Tíz kondiparkot létesítenek Nyíregyházán

Tíz kondiparkot létesítenek Nyíregyházán

Nyílt ülést tartott a nyíregyházi közgyűlés. A negyven perc alatt azonban kilenc napirendi pontra került sor. A városvezetés többek között megállapodott abban, hogy 10 kondiparkot létesítenek a megyeszékhely több pontján.

A nyíregyházi közgyűlés eddigi legrövidebb közgyűlésén több döntést is hozott. Fontos megemlíteni, hogy a városban több kondiparkot hoznak létre, különböző pontokon, így a Kertvárosban is. Ezeket minden korosztály használhatja majd. Tizennyolc hasonló, mozgásra ösztönző helyet adtak át Nyíregyházán korábban – írta meg a szon.hu.

Ezek a Örökösföldi Fazekas János téri, a Nyírszőlősi Kollégium utcai sportpálya, a Malomkertben a Szántó Kovács János utca és az Ady Endre utca közötti rész.  


Tíz új kondiparkot létesítenek Nyíregyházán

Tíz új kondiparkot létesítenek Nyíregyházán

Hímesben az Északi körút 26. számnál található kondipark, Rozsrétszőlőn az iskolával szemben, Jósavárosban az Ószőlő és az Eperjes utcák találkozási pontjánál, Oroson a Tiszafa utcánál, a Kertvárosban az Óvoda utcai központi játszótéren, a belvárosban a Continental Arénánál és a Dob utcai tömb belsejében készül 2018 során kondipark – tudatta a szon.hu.

Az ülésen a városvezetők egyetértettek abban is, hogy Nyíregyházán támogatni kell a nagy rendezvényeket, melyekre 35 millió forintot különítenek el.

A Hello Nyíregyháza, a Városnapok, a Gyermeknap, a Múzeumok Éjszakája, a XII. Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál, a Tirpák Fesztivál és Pálinkanap, valamint az évbúcsúztató rendezvények is kaptak támogatást változó mennyiségben – adta hírül a szon.hu.

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online