Nyíregyháza vezető hírek

Több tucat állást kínálnak az arénában

Több tucat állást kínálnak az arénában

Március 22-én személyesen is jelentkezhetnek pozíciókra a Nyíregyháza és környékiek a Continental Arénában megrendezett Kelet Állásbörzén.

Óriási lehetőség az álláskeresőknek a Kelet Állásbörze, amelyre 2018. március 22-én kerül sor Nyíregyházán, a Continental Arénában.

Sokak helyzetét könnyíti meg az utóbbi években egyre népszerűbbé váló állásbörze, melyen ma már nemcsak nagyvállalatok jelennek meg, hanem a kis- és középvállalkozások is tiszteletüket teszik – írta meg a szon.hu.

Több tucat állásra jelentkezhet, aki ellátogat a nyíregyházi állásbörzére

Több tucat állásra jelentkezhet, aki ellátogat a nyíregyházi állásbörzére

A börzén a munkakeresők személyes és kézzelfogható tapasztalatokat szereznek, s több száz konkrét állásajánlat áll rendelkezésükre egy helyen.

Fontos azonban a felkészülés. Minden munkakereső jól teszi, ha alaposan átgondolja, mi érdekli igazán, milyen terület s ezen belül miféle munkakör. Azokat a cégeket érdemes elsősorban megcélozni, amelyek ilyen pozíciókat hirdetnek – tudatta a szon.hu.

A börzén lehetőség van a lehető legtöbb információ megszerzésére. Lehet beszélgetni a cégek munkatársaival, így a vállalat arculata, tevékenysége, filozófiája, elképzelései és fejlődési lehetőségei is kirajzolódnak az álláskereső előtt, aki személyesen bizonyíthatja rátermettségét, felkészültségét és érdeklődhet a lehetőségekről – írta meg a szon.hu.

Természetesen érdemes elegánsan megjelenni, hogy illő öltözékben beszélgethessünk a cégek képviselőivel.

Fotó: Dod Ferenc

B.A.

 

 

 

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online