Nyíregyháza vezető hírek

Turisztikai Szakmai Konferenciát szerveztek Nyíregyházán

Turisztikai Szakmai Konferenciát szerveztek Nyíregyházán
Nyíregyháza Megyei Jogú Város és a Nyíregyházi Főiskola harmadik alkalommal szervezett tudományos Turisztikai Konferenciát  2010. május 20-21-én Nyíregyházán a Városháza Krúdy termében, valamint a Nyíregyházi Főiskola konferencia termében.

Főiskola

A konferencia témája "A helyi TDM-ek működési feltételeinek és turisztikai szerepvállalásának tapasztalatai hazánkban" volt. A konferencián többek között részt vett Dr. Michalkó Gábor, a Magyar Tudományos Akadémia doktora is.

A konferencia témái többek között a már működő TDM szervezetek gyakorlati tapasztalatait, a turisztikai desztinációs hatásmodell eredményeit, a generációs marketing alkalmazását, és a TDM-ekkel kapcsolatos aktuális kérdéseket érintik.

Zöld Piramis


A szakmai délutánon résztvevők megismerkedhettek Nyíregyháza vonzerőivel, a Nyíregyházi Állatpark sikertörténetével, ellátogathattak a „Zöld Piramisba” és a Tuzson János Botanikus Kertbe. A konferencia kiváló alkalmat biztosított az első lépésben létrejött helyi TDM (Turisztikai Desztinációs Menedzsment) szervezetek képviselőinek a gyakorlati kérdések megtárgyalásához.


-kt-

További hírek:

Nyíregyháza Online

Szólj hozzá a fórumon!


Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online