Nyíregyháza vezető hírek

Újabb szörnyű eset történt Nyíregyházán

Újabb szörnyű eset történt Nyíregyházán

Megdöbbentő gyilkosság borzolta fel ismét a kedélyeket a szabolcsi megyeszékhelyen. Egy férfi leszúrta a saját apját.

Újabb gyilkosság történt Nyíregyházán. A járásbíróság elrendelte 2019. december 8-ig annak a férfinak a letartóztatását, aki november 6-án megölte a saját apját.

Az ügyészségi irat szerint a gyanúsított éjszaka támadta meg az alvó sértettet, fojtogatni kezdte és megöléssel fenyegette. A gyanúsított édesapja a férfi segítségére sietett, s felszólította a fiát, hogy állítsa le magát – tudatta a szon.hu.


A gyanúsított azonban őt is megtámadta, fojtogatta, majd kiment a konyhába és késsel tért vissza. Továbbra is fenyegette az édesapját, majd miután az apa a fia után ment a konyhába, a gyanúsított hastájékon szúrta őt. Az apa életveszélyes sérülést szenvedett és később meghalt a kórházban – írta meg a szon.hu.

A gyanúsítottat Kótaj külterületén kapta el a rendőrség, mivel tette után távozott a házból. A férfi korábban többször is volt büntetve. A bíróság megállapítása szerint fennáll az életfogytig tartó szabadságvesztés büntetéssel fenyegetett bűncselekmény megalapozott gyanúja.

A végzés egyelőre nem végleges, azt tudomásul vette az ügyész és a védő, a vádlott azonban  fellebbezést jelentett be – írta meg a szon.hu.

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online