Nyíregyháza vezető hírek

Vizet osztanak Nyíregyházán is

Vizet osztanak Nyíregyházán is

A hőségre való tekintettel a Szabolcsi megyeszékhely polgármestere is elrendelte a vízosztást a városban. Az országos tisztifőorvos ugyanis már másodszor rendelt el rövid időn belül hőségriasztást.

A nagy kánikulában az egészséges szervezet is szenved, nem beszélve a gyerekekről, idősekről, beteg emberekről. A vízfogyasztás nagyon fontos – ezért Nyíregyháza önkormányzata sem marad adós az óvintézkedésekkel. A város több pontján állítottak fel párakapukat, szökő- és köztéri ivókutak is vannak. Dr. Kovács Ferenc polgármester elrendelte a palackozott ásványvíz osztását – írta meg a szon.hu.


Vizet osztott a polgármester is Nyíregyházán

Vizet osztott a polgármester is Nyíregyházán

Az 1500 palacknyi hűtött vizet a közterület-felügyelet munkatársai dr. Kása Brigitta aljegyzővel és a polgármesterrel együtt osztották szét az embereknek a Nagy Imre tér és a Dózsa György utca találkozásánál.

A figyelemfelhívás is célja volt azonban az akciónak – fontos figyelni nemcsak a magunk, hanem mások testi épségére is ebben a hőségben, hangsúlyozta dr. Kovács Ferenc polgármester – tudatta a szon.hu.

Fotó: Sipeki Péter

B.A.

Jogpontok

Ász Hírportál

Kína Hírek

Partnereink

MTI hírek

 

Sóstó online

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye online